Boutique Talks | Julie Munneke - Tromp | Founder Baby Exchangerie

Episode 5,  Apr 15, 2020, 10:28 AM

BOUTIQUE TALKS - ‘Je moet elke keer jezelf wel weer motiveren en uit dat dal trekken. Als er negatieve feedback is, of als iemand het niks vond. Het is elke keer ook weer een oefening om weer terug te gaan. Ok, waarom deed ik dit ook al weer? Ja! Ok.... en dan gaan we er weer voor.’

Na jaren succesvol te zijn geweest in verschillende financiële management rollen binnen AHOLD, waagde Julie de sprong naar het ondernemerschap.  Ze nam haar idee en behoefte serieus en richtte Baby Exchangerie op. Een nieuw duurzaam concept waarin je je baby uitzet kunt leasen. Stap voor stap zet ze het in de wereld. Julie deelt in deze Boutique Talks met ons hoe zij het eerste half jaar als ondernemer ervaren heeft en hoe ze omgaat met de vrijheid én met de grote onzekerheid die deze fase met zich mee brengt. Ik bewonder Julie om haar warmte, bescheidenheid, betrokkenheid en nauwkeurige doelgerichtheid. 

Leuk nieuws: Na de opname van dit gesprek heeft Baby Exchangerie een nieuwe financiering gekregen, waardoor Julie weer een paar grote stappen kan zetten met haar bedrijf!