Tomáš Rusňák: Vy za mě neplatíte. Poradce vykuka poznáte blbě

Episode 29,   Aug 24, 2020, 01:30 AM

Tomáš Rusňák natáčí vlastní Hypotécast, takže se za mikrofonem vyzná. Sportuje. Medituje. Stará se o sebe. Podniká. Rád nosí obleky. Má velmi profesionální hlas nočního dýdžeje. Mám pocit, že pokud se objeví v baru nebo restauraci, namotá se na něj hned 10 ženských.

Přesto se věnuje velmi tvrdému byznysu a soupeří s těmi nejlepšími. Podnikat začal na vysoké škole a vydrželo mu to dodnes. Se společníky musel během koronaviru změnit pracovní postupy ve firmě a vykročili jiným směrem než konkurence.

Proto Vám RADIM: poslechněte si Tomášův příběh o tom, jak začal podnikat. Dozvíte se, jestli sami umíte získat dobrou hypotéku a co dobrá hypotéka vlastně je. Současně Vám společně prozRADIMe, jaké jsou vlastně reklamní triky na hypotéky a jak dosáhnete na ty nejlepší sazby.

Tomáš také otevřeně popisuje konflikty párů u pořizování bydlení, proč vznikají a jak je řeší. Dozvíte se, kolik párů, které se pohádaly v jeho kanceláři, se vrátilo. A jak na ně nahlíží.

Snažil jsem se z Tomáše vydolovat výhled na vývoj realitního a hypotečního trhu do konce roku. Říkal, že má jiný názor než většina. Pokud jste fakt mladí, Tomáš Vám dá na konci 3 nejdůležitější tipy, jak můžete být úspěšní. Nastražte uši. Odborník na hypotéky, Tomáš Rusňák, k Vám mluví bez obalu. Jinak to ani neumí.

@TomášRusňák
@Hypotécast