Iveta Clarke: Odvaha ve vztazích je nedostatkové zboží

Episode 28,   Aug 10, 2020, 01:30 AM

Iveta je půvabná žena, která mi dokázala trpělivě vysvětlovat rozdíly mezi koučem, mentorem a facilitátorem. Vyzařuje ze sebe zkušenost, sílu a něco, co v Česku vídáme zřídka: leadership. 

Iveta je osobnost. Neskočila do pasti, kterou jsem nastražil hned na začátku. Ani na vteřinu nezaváhala. Dokonce ani když jsme se několikrát vydali na velmi tenký led. 

Chvílemi jsem se přistihl, že mi úplně došla slova. Třeba když vyprávěla o propojování lidí, odvaze a studu. Iveta vypráví neuvěřitelně poutavě, skvěle vypadá a vlastně mi dokázala vypnout mozek. Jako první host vůbec.

S Ivetou Vám prozRADIMe, jak poznáte dobrého kouče nebo mentora a co si myslí o poradcích, kteří se věnují jiným lidem. Dozvíte se, jak se můžete zbavit křivd, které Vám způsobili jiní. A jak velmi rychle poznáte, že u druhé osoby něco není v pořádku. 

ProzRADIMe Vám, v čem všem máme jako rodiče prsty, jak zbavujeme svoje děti odvahy a učíme je se stydět. A v čem jsme my, dospělí, úplní machři. V životě nám často chybí odvaha a tu bychom měli najít. Iveta Vám prozradí 5 pravidel, kterých se podvědomě držíme všichni. Dozvíte se, jak a kdy musíte riskovat, abyste navázali vztah. 

Ivetu musíte zažít. Fakt. Minimálně v podcastu.

@IvetaClarke