Robert Soudný: Firmám leží ve skříních stovky tisíc

Episode 41,   Feb 22, 2021, 02:30 AM

Robert Soudný se věnuje digitalizaci účetnictví. Zbavuje majitele a ředitele firem papírů a 90 % práce účetních dokáže automatizovat. Robert pomáhá skutečným účetním přestat dělat zbytečnou práci a věnovat se skutečně účetnictví a poradenství.

“Firmám ve skříních leží zbytečně stovky tisíc,” říká Robert. Klienti by podle něj raději neměli připravovat podklady pro účetní. Společně Vám prozRADIME, jak se Vaše firma udrží na vrcholu a zvládne hrát první ligu i za dva roky. 

S Robertem Vám poRADIMe, jak získáte ve Vašem byznysu více času na činnosti, díky kterým vyděláte peníze. „Spoustu práce, kterou děláte Vy nebo Vaše asistentka, je zbytečná,” říká Robert s úsměvem.

S Robertem jsme si povídali o tom, že dříve pracoval mnohem víc na hraně. Teď už to nejde. 

Povolání Roberta nemůže dělat žádný baťůžkář, který to má nakoukané z filmu. Sport i práce má hodně společného. Musíte makat, věřit si a nevzdávat se. 

RADIM Vám poslechněte si tento podcast. Robert je digitálizátor účetnictví, úspěšný podnikatel, investor, vizionář, vyjednavač, rétor, rozhodčí, sportovec a kamarád. Rádi chodíme s rodinami do restaurací a nebojíme se každé setkání pořádně oslavit. Vzájemně si důvěřujeme, takže spolu můžeme diskutovat opravdu neveřejné věci. Je skvělým oponentem. Klidně mě pošle do prdele. A právem.

@RobertSoudný