Morningstar: Investoři by se měli připravit na desetiletí, kdy inflace bude pro portfolia investorů vetší výzvou

Episode 164,   Jan 06, 2022, 06:30 AM

Každý všední den se v rámci podcastu MYSL INVESTORA můžete těšit na jedno odborné téma za světa investic a investičního poradenství. Tento podcast je projektem společnosti Sušánka & partneři a stojí za ním majitel a investiční poradce společnosti Jan Sušánka, EFP.

Jan Sušánka, EFP je investiční poradce zabývající se honorovaným investičním poradenstvím, s odměnou převážně ze zisku pro poradenskou společnost/poradce.
Specializuje se na bonitní klientelu, která investuje jednotky až stovky milionů.

V dnešním podcastu se dozvíte: Společnost Morningstar připravuje investory na období, kdy se budou muset připravit na desetiletí, kdy inflace bude pro portfolia investorů větší výzvou.

Pokud máte nějaké téma, které byste chtěli zodpovědět pošlete nám otázku do emailu  či zprávou přes linkedin.

Pokud se vám dnešní téma líbilo, budeme rádi, když se přihlásíte k odběru či nám napíšete recenzi. Můžete nás také sledovat na YouTube kanále Jan Sušánka, EFP.

Také můžete navštívit naše webové stránky https://jansusanka.cz/ a poslechnout si další podcasty či dostávat informace ze světa investic či investičního poradenství.

Pokud uvažujete o investování svých volných prostředku či chcete sestavit investiční portfolio pro vytvoření a čerpání pasivního příjmu, domluvte si nezávaznou konzultaci zdarma v sekci privátní zóny: https://jansusanka.cz/nezavazna-konzultace/.

Stažení analýzy pro nákup proti-inflačních dluhopisů zde: https://jansusanka.cz/moje-sluzby/protiinflacni-dluhopisy/

Přihlášení do členské sekce zde: https://jansusanka.cz/investice/clenska-sekce/