Radovan Vávra: Vysoká inflace je špatně, ale deflace je ještě horší

Episode 274,   Jul 18, 2022, 04:30 AM

V podcastu Mysl investora si poslechněte další rozhovor s Radovanem Vávrou , úspěšným akciovým investorem a bývalým generálním ředitelem Komerční banky.

Rozhovor s Radovanem komentuje kolega a analytik společnosti Sušánka&partneři  Pavel Černík. Pavel Černík se s Radovanem bavil o investování do akcií a současné situaci na kapitálových trzích. 

Tento rozhovor je vhodný pro lidi, kteří se zabývají investováním do akcií a řeší problematiku finanční nezávislosti a pasivního příjmu a současné situace na trhu.

V rozhovoru zazněla tato témata:
👉 Krvácení trhu akcií
👉 Všichni světoví ekonomové předpovídají USA recesi
👉 Sledování investičního portfolia na denní bázi
👉 Akcie, akcie, akcie, protože nic kromě akcií investorovi dlouhodobé zhodnocení nepřinese
👉 Vysoká inflace je špatně, ale deflace je ještě horší 
👉 Jak emočně reagovat na propady v portfoliích 
👉 Čína jako velký problém
👉 Konzistentně inflaci vždycky překonají akcie 
👉 Fed jako hrozba pro kapitálový trh 
👉 Co očekávat od svého investičního poradce/ poradenské společnosti 

Tento podcast Mysl investora  pochází z dílny Sušánka & partneři poradenské investiční společnosti.

Jan Sušánka, EFP je investiční poradce zabývající se honorovaným investičním poradenstvím, s odměnou převážně ze zisku pro poradenskou společnost/poradce. Specializuje se na bonitní klientelu, která investuje jednotky až stovky milionů.

Pokud se vám video líbilo, budeme rádi, když nám zanecháte komentář nebo nás začněte odebírat. Odběr kanálu zde: https://www.youtube.com/channel/UCBRbk1LlD4x-uGUVumG5aHA

Pokud uvažujete o investování svých volných prostředku či chcete sestavit investiční portfolio pro vytvoření a čerpání pasivního příjmu, domluvte si nezávaznou konzultaci zdarma v sekci privátní zóny: https://jansusanka.cz/kontakt/