Elise Cordaro & Jill Hoogerwerf - S1A2

Season 1, Episode 2,   Dec 11, 2022, 11:59 PM

"De vermoeidheid is als een dikke zware saus over het buffet" -
Elise Cordaro deelt samen met Jill Hoogerwerf over het leven met autisme.

> originele publicatie: 19-10-2021 <

Elise Cordaro (@elisecordaro) is Ervaringsexpert en Auteur van het boek 'Anders gaat ook'. Jill Hoogerwerf (@jill_hoogerwerf) is Lerares van beroep. Jill woont sinds een paar jaar op Curaçao en Elise komt uit België. Beide meiden zijn erg actief en open op social media en posten veel over het leven met autisme. Wat zijn de dingen waar beide dames in het dagelijks leven tegenaan lopen? Hoe gaan ze om met overprikkeling en terugkerende vermoeidheid? Wat betekent dit voor hun werk en functioneren? Ik ben ook erg benieuwd of er verschillen zijn in wat Antillianen, Belgen en Nederlanders (on)weten over autisme.

Gast in de podcast?
Mocht jij jouw verhaal over het leven met autisme willen delen met de luisteraars van deze podcast, mail dan een audiobericht (niet voorlezen!) met jouw persoonlijk autisme verhaal naar: sonjasilva@live.nl
Vertel me wat jou autistisch maakt. Wees daarin zo specifiek mogelijk. Bijvoorbeeld: welke autistische kenmerken herken je bij jezelf? Hoe kwam je erachter dat je autisme hebt? Krijg je hulp of begeleiding?

Waarom audio?
Ik krijg veel aanmeldingen en luisteren kan overal. Daarnaast kan ik dan vast kennismaken met je stem en jouw manier van vertellen. Juist omdat ik wil laten zien hoe divers autisten zijn, vind ik het belangrijk om een beetje afwisseling te laten horen. Mocht er interesse zijn om jouw verhaal te gebruiken, dan neem ik contact met jou op!