Judith Visser - S1A3

Season 1, Episode 3,   Dec 13, 2022, 05:00 PM

"Ik vind het heel heftig om met iemand af te spreken" - Judith Visser over haar leven met autisme

> originele publicatie: 26-10-2021 <

Judith Visser (@writerwithwolfdogs) is auteur van talloze boeken. In de bestseller-roman 'Zondagskind' beschrijft ze via de hoofdpersoon Jasmijn, haar eigen leven als kind met autisme. In het vervolg 'Zondagsleven' is Jasmijn een jong volwassen vrouw. Judith doet geen concessies meer die ten koste gaan van haarzelf. Ze heeft haar leven, samen met haar man en drie prachtige wolfhonden, zo ingericht dat ze zo min prikkels hoeft op te zoeken. In deze aflevering van Autisme Ontrafeld vertelt ze haar persoonlijke verhaal.

Gast in de podcast?
Mocht jij jouw verhaal over het leven met autisme willen delen met de luisteraars van deze podcast, mail dan een audiobericht (niet voorlezen!) met jouw persoonlijk autisme verhaal naar: sonjasilva@live.nl
Vertel me wat jou autistisch maakt. Wees daarin zo specifiek mogelijk. Bijvoorbeeld: welke autistische kenmerken herken je bij jezelf? Hoe kwam je erachter dat je autisme hebt? Krijg je hulp of begeleiding?

Waarom audio?
Ik krijg veel aanmeldingen en luisteren kan overal. Daarnaast kan ik dan vast kennismaken met je stem en jouw manier van vertellen. Juist omdat ik wil laten zien hoe divers autisten zijn, vind ik het belangrijk om een beetje afwisseling te laten horen. Mocht er interesse zijn om jouw verhaal te gebruiken, dan neem ik contact met jou op!