Investovat do akcií nebo peníze nechat na termínovaném vkladu?

Episode 418,   Aug 02, 2023, 01:00 PM

Kam investovat své peníze - do akcií nebo na terminovaný vklad? Rozhodujete se kam aktuálně uložit své peníze, aby dlouhodobě neztráceli svoji hodnotu? Naše video vám poskytne ucelený pohled na obě možnosti, aby Vám usnadnilo správné rozhodnutí pro vaše investice. Podíváme se na výhody a nevýhody obou možností. Získáte cenné rady a informace, které vám pomohou lépe pochopit rizika a potenciální výnosy těchto investic, ať už hledáte dlouhodobý růst nebo bezpečnost svých finančních prostředků.

Jedná se o nový formát videí s názvem minutovky. V těch Vám představíme jedno téma, které následně rozebereme do detailu. Pokud se Vám tento nový formát líbí, zanechte nám komentář s návrhem na další téma.

⚫️ Pokud se Vám dnešní téma líbí, budeme rádi, když se přihlásíte k odběru a necháte nám recenzi. Kdyby jste měli nějaké doplňující otázky nebo byste potřebovali něco dovysvětlit, napište nám dolů do komentářů. My Vám rádi odpovíme.

⚫️ Pokud Vás zajímají švýcarské privátní banky nebo byste si chtěli přečíst E-book: ,, Jak investují dolarový milionáři,, můžete si rozkliknout odkaz níže v popisku.

📌NAŠE WEBOVKY 
https://jansusanka.cz/ 

👀 SLEDUJTE NÁS A ODEBÍREJTE NA YOUTUBE
https://www.youtube.com/@jansusankaefp4267 

🎧POSLOUCHEJTE NAŠE PODCASTY NA SPOTIFY
https://open.spotify.com/show/44RtaGDSEPwvt3MH4chDEv 

📊 ANALÝZA -JAK INVESTOVAT v roce 2023, aktuální analýza situace na trzích ZDARMA
https://jansusanka.cz/analyza-jak-investovat-v-roce-2023/ 

ANALÝZA - ŠVÝCARSKÉ PRIVÁTNÍ BANKOVNICTVÍ A JEHO FUNGOVÁNÍ k stáhnutí ZDARMA   
https://jansusanka.cz/svycarske-privatni-bankovnictvi-a-jeho-fungovani/ 

🤝 KONZULTACE ZDARMA, využijte naše zkušenosti pro vaše investiční úspěchy.
https://jansusanka.cz/konzultace 

🔐 ŽÁDOST O PŘÍSTUP DO ČLENSKÉ SEKCE, získejte přístup k exkluzivnímu obsahu, webinářům, analýzám a vzdělání
https://jansusanka.cz/privatni-investorska-zona/ 

📔 E-BOOK JAK INVESTUJÍ DOLAROVÍ MILIONÁŘI
https://jansusanka.cz/e-book/ 

📰 AKTUALITY Z KAPITÁLOVÝCH TRHŮ
https://jansusanka.cz/aktuality-z-kapitalovych-trhu/ 

Jan Sušánka, EFP a Sušánka & partneři s.r.o. je investiční poradenská společnost zabývající se honorovaným investičním poradenstvím, s odměnou převážně ze zisku pro poradenskou společnost. Specializujeme se na dolarové milionáře a investory, kteří investují desítky či stovky milionů korun. 

Společnost upozorňuje, že investování na kapitálových trzích je spojeno s rizikem ztráty a že minulá výkonnost není zárukou budoucích výnosů. Podrobnější informace o rizicích klient vždy obdrží před realizací investice.