Citronáda | Speciál: Jak LinkedIn pomáhá v byznysu | 5. díl

Episode 5,   Jul 19, 2023, 08:11 PM

Může vám LinkedIn pomoci v byznysu? Jak moc a jak rychle? Máme pro vás speciál, který je hodně o naší práci a o práci našich klientů. Přesto odpovídá na vaše otázky.

Aleš Kuboušek, jednatel společnosti Ajka-Solution, je naším prvním klientem. Jsme spolu takřka od začátku. Od začátku Ajky a od začátku naší agentury Lucky Citron. S Alešem si povídáme o těch začátcích, kdy je firma nová, nikdo ji nezná a potřebuje se dostat do povědomí svých budoucích zákzníků.

Ajka nedávno oslavila 5. narozeniny. Aleš Kuboušek, jeho kolega Rudolf Pustějovský, společně s jejich týmem, odvedli obří kus práce. Na poli interim managementu a digitalizace v průmyslu a výrobě se za tu krátkou dobu stali silnými partnery pro drobné výrobní firmy, kterým pomáhají růst. A stejně tak jim věří i ti největší hráči na poli průmyslové výroby a automotive.

A já jsem hrdá, že mohu říct, že kousek toho úspěchu je náš společný.

Druhým hostem je pro změnu jeden z našich nejčerstvějších klientů. CEO společnosti ADEOS, Vladislav Hanák. Ačkoliv v oblasti řízení financí a digitalizace procesů v agendě CFO je jako doma několik dlouhých let, ADEOS je na trhu také chvíli.

Naším společným úkolem a cílem je dostat ADEOS do povědomí lidí stejně jako kdysi Ajku. Po 4 měsících máme první úspěchy. Vlado připravil konferenci CFO SPACE 2023, kam jsme mu pomohli dostat finanční ředitele a majitele těch největších společností u nás. Díky LinkedInu. Vlado má i první poptávky od nových potenciálních klientů.

A já jsem hrdá, že mohu říct, že kousek toho úspěchu je náš společný.

Tak se na nás podívejte, odpusťte nám slova vzájemné chvály a inspirujte se. Protože třeba na LinkedInu máte své budoucí klienty i Vy a ještě zkoumáte, jak se k nim dostat. A to vás naučíme. Jak na LinkedIn vydělat prachy. 😁