Citronáda | Boj o pozornost v časech umělé inteligence | 6. díl

Episode 6,   Sep 01, 2023, 09:54 AM

Umělá inteligence hýbe společností. Dnes a denně vidíme scénáře, které předpovídají, čí práci ten či onen nástroj AI nahradí. A otevírají se před námi i reálné hrozby, které nám ještě více znesnadní pochopení, co je a není pravda. Co je reálné. A co není. Nároky na naše kritické myšlení a schopnost pátrat po zdrojích budou extrémní.

Pozvala jsme si dva hosty, se kterými jsme téma probrali. Vážně i nevážně.

🍋🍋🍋🍋🍋

Filip Kahoun vystudoval ekonomiku a management, postgraduálně pak získal doktorát z marketingu a manažerské psychologie. Přes 15 let působil v nejvyšším vedení společností CETELEM, ČESKÁ POJIŠŤOVNA, GENERALI, MALL.CZ a přední české digitální agentury H1.cz. Jeho týmy získaly řadu prestižních, celonárodních ocenění z oblasti PR, online a marketingové komunikace.

Od roku 2019 se Filip Kahoun naplno věnuje vzdělávání. Přednáší na Univerzitě Karlově a školí pro světové značky, jako třeba Google nebo KPMG, ale i pro ty domácí, jako TV Prima nebo Rohlík.cz. Současně točí videokurzy pro největší český vzdělávací portál Seduo.cz, kde dlouhodobě patří k TOP 5 nejprodávanějším autorům.

Napsal dvoudílnou knihu s názvem Boj o pozornost. První část nese podtitul „Jak ovládnout nejmocnější psychickou sílu“ a ta druhá „Jak si dělat chytrý osobní marketing“.

🍋🍋🍋🍋🍋

Jan Řezáč je autorem knihy  Web ostrý jako břitva – první českou knihu o procesu návrhu webu. 

Vede rod designerů House of Řezáč. Je strategickým partner pro online byznys. Tým pod vedením Jana navrhuje a zlepšuje firemní ekosystémy, věnují se lokálnímu i mezinárodnímu výzkumu, intenzivně se věnují měření vyhodnocování všech činností a tím vším posilují digitální kompetence svých klientů.

Mezi klienty rodu House of Řezáč patří TON, Kentico, Konica Minolta, Lasvit, PKV, Brno, VUT, MUNI, Y Soft, Messenger a mnoho dalších.

Oba mí hosté jsou skvělí profesionálové a rozhodně fantastičtí společníci nejen na rozhovor, ale i zábavu. Užijte si poslech a napište nám, jak jsme se vám líbili.