Prodat nebo držet protiinflační dluhopisy?

Episode 434,   Nov 07, 2023, 06:00 AM

V dnešní epizodě se zaměříme na protiinflační dluhopisy a klíčovou otázku, kterou si mnoho investorů klade: Držet nebo prodat? Povíme si, proč by tyto dluhopisy měly být nedílnou součástí Vašeho diverzifikovaného investičního portfolia, jak to s nimi vypadá v současných ekonomických podmínkách a také Vám nabídneme pohled do budoucnosti a podělíme se o naše očekávání ohledně jejich dalšího vývoje.

👉 Odkaz na analýzu je zde: https://jansusanka.cz/wp-content/uplo...

👍 Pokud jste z videa získali cenné informace, oceňovali bychom odběr a Váš komentář. Máte doplňující otázky? Jsme zde pro Vás – napište nám do komentářů.


🔗 Zajímavé odkazy pro Vás:
_______________________________
📌 NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY (https://jansusanka.cz/)

🌐 Linkedin (https://www.linkedin.com/in/jansusanka/)

*Newsletter Švýcarské bankovnictví ZDE

📊 AKTUÁLNÍ ANALÝZA - Jak investovat v roce 2023 (https://jansusanka.cz/analyza-jak-inv...)

📘  E-BOOK - Jak investují dolaroví milionáři (https://jansusanka.cz/e-book/)

📰 AKTUALITY Z KAPITÁLOVÝCH TRHŮ  (https://jansusanka.cz/aktuality-z-kap...)
_______________________________

👨‍💼 O nás: Jan Sušánka, EFP a Sušánka & Partneři s.r.o. jsou Vašimi partnery v honorovaném investičním poradenství. Naše specializace? Pomáhat dolarovým milionářům a investorům, kteří investují v řádu desítek až stovek milionů korun.

⚠️ Upozornění: Společnost upozorňuje, že investování na kapitálových trzích je spojeno s rizikem ztráty a že minulá výkonnost není zárukou budoucích výnosů. Podrobnější informace o rizicích klient vždy obdrží před realizací investice.