Who is afraid of “Systemorientert design”?

Episode 14,   Dec 17, 2021, 01:01 PM

Systemorientert design er et mystisk begrep. Det blir trukket frem som en måte å håndtere komplekse utfordringer i en kompleks verden. Intet mindre.

Men i dag skal vi fortelle dere en hemmelighet. Egentlig så er systemorientert design ganske enkelt. Og nyttig!

Det er et samtaleverktøy for å få oss til å snakke bedre sammen. Et enkelt samtaleverktøy som hjelper oss å forstå både vår egen og andres rolle i en kompleks hverdag og virkelighet.  Det kan nok være nyttig for de aller fleste av oss, om vi står ovenfor verdensproblemer eller bare skal i gang med en stedsutviklingsprosess.

Så har du lyst til å lære mer om systemorientert design er det bare å lytte til denne episoden.

I studio har vi invitert Ingrid Blichfeldt, spesialrådgiver i KS- (Kommunesektorens organisasjon) i prosjektet Partnerskap for Radikal Innovasjon i samtale med Adrian Michalak-Paulsen, partner og designer i Halogen AS og ansvarlig for modul 1 i Gnist kompetanse – et modulbasert kurs som er en del av Gnist-programmet til Design og arkitektur Norge DOGA.

God lytt!

Våre Steder har høsten 2021 på oppdrag for DOGA laget 3 skreddersydde episoder for kurset Gnist kompetanse, hvor dette er den første episoden. Gnist-programmet er et innovasjonsprogram for kommuner som vil jobbe på nye måter med steds- og næringsutvikling i lokalsamfunn. For mer informasjon om Gnist-programmet les mer på DOGA sin hjemmeside: Gnist | DOGA


Podkasten er produsert av:
Karoline Birkeli-Gauss
Ragnhild Augustsen

Musikk er laget av: Petter Winther

Våre steder