Sylvana van Zweeden - S1A5

Season 1, Episode 5,   Dec 15, 2022, 05:00 PM

"Voor m'n gevoel was er iets kapot aan mij'
- Sylvana vertelt openhartig over hoe het is om als jonge vrouw te leven met autisme

> originele publicatie: 09-11-2021 <

Sylvana van Zweeden (@wereldvanautisme) is een jonge, creatieve vrouw met autisme. Pas in maart 2020, toen ze 32 jaar was, kreeg ze de diagnose. Vorig jaar startte ze met 'Wereld van Autisme', een community voor iedereen met én zonder autisme. In deze community deelt Sylvana persoonlijke verhalen en geeft ze heel veel zinvolle en praktische tips.

Gast in de podcast?
Mocht jij jouw verhaal over het leven met autisme willen delen met de luisteraars van deze podcast, mail dan een audiobericht (niet voorlezen!) met jouw persoonlijk autisme verhaal naar: sonjasilva@live.nl
Vertel me wat jou autistisch maakt. Wees daarin zo specifiek mogelijk. Bijvoorbeeld: welke autistische kenmerken herken je bij jezelf? Hoe kwam je erachter dat je autisme hebt? Krijg je hulp of begeleiding?

Waarom audio?
Ik krijg veel aanmeldingen en luisteren kan overal. Daarnaast kan ik dan vast kennismaken met je stem en jouw manier van vertellen. Juist omdat ik wil laten zien hoe divers autisten zijn, vind ik het belangrijk om een beetje afwisseling te laten horen. Mocht er interesse zijn om jouw verhaal te gebruiken, dan neem ik contact met jou op!