Kunsten å stå i samarbeid over tid

Episode 23,   Dec 20, 2022, 08:00 AM

Hva skal egentlig til for å være god på samarbeide? For det første må en erkjenne at det å samarbeide er nyttig, at det tar tid - og at det gir verdi på sikt om du bare orker å stå i ubehaget! Det og mye mer snakker vi om i dagens episode om "Kunsten å stå i samarbeid over tid".  Hvordan få til det gode samarbeidet slik at lokalsamfunnet kan blomstre?

For å snakke om verdien av det gode samarbeidet har vi med oss to gjester. Marie Harboe Dahle er partner i Socentral – et ideelt selskap som sier at de driver frem samarbeid som skal utfordre dagens praksis. Hun har en mastergrad i statsvitenskap fra UiO, og har erfaring fra blant annet NAV og Raftostiftelsen.  

I tillegg har vi med oss Line Horvli fra Rauma kommune. Line er det jeg vil kalle en lokal patriot! Hun er samfunnsviter og både festivalsjef for innovasjonsfestival i Åndalsnes og prosjektleder i Nordveggen. Og Nordveggen, det er et lokalt utviklingsselskap som jobber for å styrke Åndalsnes og Rauma som attraktivt bo- og arbeidsområde.  

Denne episoden er laget i samarbeid med DOGA og deres kompetanseprogram GNIST.

Produsert av: Ragnhild Augustesen og Karoline Birkeli-Gauss
Musikk: Petter Winther
Lyddesigner: Tage Tollefsen

www.våresteder.no