Samyra Geerman - S1E6

Season 1, Episode 6,   Dec 16, 2022, 05:00 PM

"Eerst schrok ik heel erg van mijn diagnose" - Samyra vertelt alles over haar leven met autisme

> originele publicatie: 16-11-2021 <

Samyra Geerman (@bestaansrecht) is een leuke, jonge student, illustrator en mental health strijder. Ze weet sinds haar 21e dat ze autisme heeft. Sinds de diagnose deelt ze op @bestaansrecht alles over haar leven met autisme. De ideale gast voor deze podcast dus!
TRIGGER WARNING: zelfmoord, suïcidale gedachten, eetstoornis.

Gast in de podcast?
Mocht jij jouw verhaal over het leven met autisme willen delen met de luisteraars van deze podcast, mail dan een audiobericht (niet voorlezen!) met jouw persoonlijk autisme verhaal naar: sonjasilva@live.nl
Vertel me wat jou autistisch maakt. Wees daarin zo specifiek mogelijk. Bijvoorbeeld: welke autistische kenmerken herken je bij jezelf? Hoe kwam je erachter dat je autisme hebt? Krijg je hulp of begeleiding?

Waarom audio?
Ik krijg veel aanmeldingen en luisteren kan overal. Daarnaast kan ik dan vast kennismaken met je stem en jouw manier van vertellen. Juist omdat ik wil laten zien hoe divers autisten zijn, vind ik het belangrijk om een beetje afwisseling te laten horen. Mocht er interesse zijn om jouw verhaal te gebruiken, dan neem ik contact met jou op!