Annieke Stevens - S1A7

Season 1, Episode 7,   Dec 17, 2022, 05:00 PM

"Er open over zijn, geeft me een vrij gevoel" - Annieke deelt haar verhaal.

> originele publicatie: 23-11-2021 <

Annieke Stevens (@lifeofannieke) is fotograaf, allround creatieveling en verkoopt zelfgemaakte armbanden in haar webshop. Tijdens haar burn-out op 30-jarige leeftijd ontdekte ze dat ze autisme heeft. Sindsdien deelt ze openhartig haar struggles om zo Instagram een stukje ‘echter’ te maken en meer bekendheid te geven aan autisme. Onder het mom van ‘delen=helen’ hoopt ze zo anderen te kunnen helpen. Want als er meer persoonlijke verhalen bekend worden, kunnen mensen waarschijnlijk sneller de juiste diagnose krijgen.

Gast in de podcast?
Mocht jij jouw verhaal over het leven met autisme willen delen met de luisteraars van deze podcast, mail dan een audiobericht (niet voorlezen!) met jouw persoonlijk autisme verhaal naar: sonjasilva@live.nl
Vertel me wat jou autistisch maakt. Wees daarin zo specifiek mogelijk. Bijvoorbeeld: welke autistische kenmerken herken je bij jezelf? Hoe kwam je erachter dat je autisme hebt? Krijg je hulp of begeleiding?

Waarom audio?
Ik krijg veel aanmeldingen en luisteren kan overal. Daarnaast kan ik dan vast kennismaken met je stem en jouw manier van vertellen. Juist omdat ik wil laten zien hoe divers autisten zijn, vind ik het belangrijk om een beetje afwisseling te laten horen. Mocht er interesse zijn om jouw verhaal te gebruiken, dan neem ik contact met jou op!