Vera Helleman - S1A8

Season 1, Episode 8,   Dec 18, 2022, 05:00 PM

"Als ik in een flow zit moet alles wijken" - Vera Helleman vertelt alles over haar leven als vrouw met de diagnose autisme.

> originele publicatie: 30-11-2021 <

Vera Helleman (@vera_helleman) is schrijver van 'De emotie encyclopedie', Voelexpert en oprichtster van het Emotie Expertise Centrum. Zij heeft zelf autisme en Vera heeft dit uitgebreid beschreven in haar boek 'De kracht van autisme'. Door haar achtergrond in Integratieve Psychotherapie gaan we met Vera in deze aflevering van Autisme Ontrafeld de diepte in.

Gast in de podcast?
Mocht jij jouw verhaal over het leven met autisme willen delen met de luisteraars van deze podcast, mail dan een audiobericht (niet voorlezen!) met jouw persoonlijk autisme verhaal naar: sonjasilva@live.nl
Vertel me wat jou autistisch maakt. Wees daarin zo specifiek mogelijk. Bijvoorbeeld: welke autistische kenmerken herken je bij jezelf? Hoe kwam je erachter dat je autisme hebt? Krijg je hulp of begeleiding?

Waarom audio?
Ik krijg veel aanmeldingen en luisteren kan overal. Daarnaast kan ik dan vast kennismaken met je stem en jouw manier van vertellen. Juist omdat ik wil laten zien hoe divers autisten zijn, vind ik het belangrijk om een beetje afwisseling te laten horen. Mocht er interesse zijn om jouw verhaal te gebruiken, dan neem ik contact met jou op!