Marjolijn Hof - S1A9

Season 1, Episode 9,   Dec 19, 2022, 05:00 PM

"Sinds de diagnose begrijp ik dat ik helemaal niet lui ben" - Marjolijn Hof

> originele publicatie 07-12-2021 <

Marjolijn Hof (@marjolijnhof) is jeugdboekenschrijfster en urban sketcher. Zij is 65 jaar en heeft pas sinds een paar maanden haar diagnose autisme. Op haar weblog heeft ze recentelijk haar 'coming-aut' gehad. Dit voelde zo bevrijdend, dat ze heeft besloten om mee te doen aan deze podcast.

Gast in de podcast?
Mocht jij jouw verhaal over het leven met autisme willen delen met de luisteraars van deze podcast, mail dan een audiobericht (niet voorlezen!) met jouw persoonlijk autisme verhaal naar: sonjasilva@live.nl
Vertel me wat jou autistisch maakt. Wees daarin zo specifiek mogelijk. Bijvoorbeeld: welke autistische kenmerken herken je bij jezelf? Hoe kwam je erachter dat je autisme hebt? Krijg je hulp of begeleiding?

Waarom audio?
Ik krijg veel aanmeldingen en luisteren kan overal. Daarnaast kan ik dan vast kennismaken met je stem en jouw manier van vertellen. Juist omdat ik wil laten zien hoe divers autisten zijn, vind ik het belangrijk om een beetje afwisseling te laten horen. Mocht er interesse zijn om jouw verhaal te gebruiken, dan neem ik contact met jou op!