Sanne van Zonneveld - S1A11

Season 1, Episode 11,   Dec 21, 2022, 05:00 PM

"Er is nooit een moment dat ik niet nadenk" - Sanne van Zonneveld over haar leven als jonge autistische vrouw

> originele publicatie 21-12-2021 <

Sanne van Zonneveld (@eenbeetjebijzonder) is woont samen met haar hondje Mila. Op haar 17e kreeg ze de diagnose autisme. Dit gaf antwoord op veel vragen die ze had. Ze begon een website en YouTube-kanaal onder de naam Een Beetje Bijzonder. Hiermee hoopt ze anderen die zich net als zij 'een beetje bijzonder voelen', te kunnen helpen.

Gast in de podcast?
Mocht jij jouw verhaal over het leven met autisme willen delen met de luisteraars van deze podcast, mail dan een audiobericht (niet voorlezen!) met jouw persoonlijk autisme verhaal naar: sonjasilva@live.nl
Vertel me wat jou autistisch maakt. Wees daarin zo specifiek mogelijk. Bijvoorbeeld: welke autistische kenmerken herken je bij jezelf? Hoe kwam je erachter dat je autisme hebt? Krijg je hulp of begeleiding?

Waarom audio?
Ik krijg veel aanmeldingen en luisteren kan overal. Daarnaast kan ik dan vast kennismaken met je stem en jouw manier van vertellen. Juist omdat ik wil laten zien hoe divers autisten zijn, vind ik het belangrijk om een beetje afwisseling te laten horen. Mocht er interesse zijn om jouw verhaal te gebruiken, dan neem ik contact met jou op!