Wilco van het Hul - S1A12

Season 1, Episode 12,   Dec 22, 2022, 05:00 PM

"Bij werkgevers liep ik steeds tegen dezelfde problemen aan" - Wilco van het Hul vertelt over zijn leven als man met autisme.

> originele publicatie: 11-01-2022 <

Wilco van het Hul (@autisme_met_wilco), eindelijk weer een man! Hij is softwaretester bij een grote zorgverzekeraar en weet sinds eind 2013 dat hij autisme heeft. Sindsdien weet hij beter welke keuzes hij moet maken en welke zaken hij beter kan vermijden. Via zijn blog deelt hij sinds kort zijn ervaringen met autisme en de positieve effecten van yoga en meditatie. Een heerlijke aflevering met tips voor werkgevers én een humoristische noot.

Gast in de podcast?
Mocht jij jouw verhaal over het leven met autisme willen delen met de luisteraars van deze podcast, mail dan een audiobericht (niet voorlezen!) met jouw persoonlijk autisme verhaal naar: sonjasilva@live.nl
Vertel me wat jou autistisch maakt. Wees daarin zo specifiek mogelijk. Bijvoorbeeld: welke autistische kenmerken herken je bij jezelf? Hoe kwam je erachter dat je autisme hebt? Krijg je hulp of begeleiding?

Waarom audio?
Ik krijg veel aanmeldingen en luisteren kan overal. Daarnaast kan ik dan vast kennismaken met je stem en jouw manier van vertellen. Juist omdat ik wil laten zien hoe divers autisten zijn, vind ik het belangrijk om een beetje afwisseling te laten horen. Mocht er interesse zijn om jouw verhaal te gebruiken, dan neem ik contact met jou op!