Suzanne Rijken - S1A13

Season 1, Episode 13,   Dec 23, 2022, 05:00 PM

"Er zijn veel vooroordelen en dat moet anders" - Suzanne Rijken is een tiener met autisme en vertelt alles over hoe zij hiermee omgaat.

> originele publicatie: 18-01-2021 <

Suzanne Rijken (@autiesuus) zit op het VWO en heeft nu een paar jaar de diagnose autisme. In mei 2021 begon ze met haar Instagram-account @autiesuus, waar ze ervaringen, tips en informatie over autisme deelt. Hiermee hoopt Suzanne andere autisten (h)erkenning te bieden, bij te dragen aan een breder beeld van autisme voor niet-autisten en zichzelf beter te leren kennen.

Gast in de podcast?
Mocht jij jouw verhaal over het leven met autisme willen delen met de luisteraars van deze podcast, mail dan een audiobericht (niet voorlezen!) met jouw persoonlijk autisme verhaal naar: sonjasilva@live.nl
Vertel me wat jou autistisch maakt. Wees daarin zo specifiek mogelijk. Bijvoorbeeld: welke autistische kenmerken herken je bij jezelf? Hoe kwam je erachter dat je autisme hebt? Krijg je hulp of begeleiding?

Waarom audio?
Ik krijg veel aanmeldingen en luisteren kan overal. Daarnaast kan ik dan vast kennismaken met je stem en jouw manier van vertellen. Juist omdat ik wil laten zien hoe divers autisten zijn, vind ik het belangrijk om een beetje afwisseling te laten horen. Mocht er interesse zijn om jouw verhaal te gebruiken, dan neem ik contact met jou op!