Citronáda | Slasti a strasti agenturního podnikání | 1. díl

Episode 1,   Mar 23, 2023, 01:01 PM

Když si hledáte informace o budování firem v úplných začátcích, najdete buď rady jak z učebnice pro MLM "maminkatelky" a jiné nesmysly, nebo brutální ekonomicko investiční pojednání. Případně souhrn instrukcí pro účetní a daňaře, kterým rozumí jen oni sami.
Pak si otevřete byznys magazín a cítíte se stejně, jako v pubertě při prohlížení časáků s vyumělkovanýma modelkama. Víte, že bez makepu a photoshopu to bude tuctovka.
A s těmi časáky je to stejné. Forbes přehlídka super mega úspěšných podnikatelů v kategorii "30 pod 30". Jenže vám už 30 bylo a na účtu máte tak leda 30 Kč.
Je fuk, jestli je to marketingová agentura nebo jiný byznys. Jsme na tom v začátcích všichni stejně. Někdy je to těžký. A stejně tu káru táhnem dál.
Přesně o tom si povídáme v prvním díle pořadu #Citronáda se skvělými hosty. S lidmi, kteří by i bez podnikatelského makepu obstáli vedle investičních jednorožců. Protože si za roky v byznysu odmakali svoje. A jsou skvělí, v tom co dělají:
Vladana Bačová | Pretty Much Nomads
Zakladatelka marketingové agentury, která se specializuje na psaní textů v IT oboru pro appky a weby. A také jednu skvělou appku sami vytvořili. Contesaur.cz je totiž Plánovač marketingového obsahu.
Richard Koza | Umimeweby.cz
Zkušený matador vývojářského a webového byznysu. Profesionální podnikatel, který se k byznysu dostal už na VŠ. Stál u zrodu národního registru domén CZ.NIC.
Veronika Burešová | H1.cz
CEO jedné z největších digitálních marketingových agentur u nás. Organizují #Copycamp, vzdělávají trh díky veřejným workshopům a kurzům. A je za nimi za ty roky opravdu kus práce. A právě Veronika za 15 let v agentuře prošla od account pozice po CEO úžasnou profesní cestou.
Inspirujte se zajímavými informacemi o agenturním a marketingovém byznysu v naší talkshow #Citronada.