Milan Pulda: Typologie řidičů podle aut, kterými jezdí a mnoho dalšího

Episode 70,   Feb 06, 01:41 PM

V podcastu Byznys Nářez tentokrát přivítáme Milana Puldu, obchodního ředitele společnosti Renocar, autorizovaného dealera vozů BMW, MINI, a BMW Motorrad. Milan Pulda s námi sdílel své zkušenosti z automobilového průmyslu, pohled na současné trendy a výzvy, a také osobní příběh, který ho dovedl tam, kde je nyní.
O čem jsme si společně povídali? Odstartovali jsme  diskusí o vlivu vládního úsporného balíčku na trh s luxusními automobily a co se díky tomu dělo u nich na konci roku 2023. Společně jsme také probrali rostoucí zájem o elektromobily a výzvy spojené s nedostatkem kvalifikovaných mechaniků a techniků v automobilovém průmyslu, což je problém nejen v České republice, ale i v Evropě a USA.

Milan si na  své kariérní cestě vyzkoušel mnoho rolí. Od elektroinženýrství přes reklamní průmysl a výrobu okenního kování až k automobilovému průmyslu. Jeho zkušenosti z předchozích odvětví mu poskytly cenné dovednosti a perspektivy, které nyní využívá ve své současné roli. Klíčem k úspěchu v automobilovém průmyslu je dle něj nejenom nabízet kvalitní vozidla, ale také poskytovat vynikající zákaznický servis a vybudovat silný tým zaměstnanců, kteří sdílejí vášeň pro značku a mají schopnost přizpůsobit se měnícím se trendům a potřebám trhu.

Ale nejen o autech je tento zajímavý rozhovor. Došlo i na sport, modelářství, umění a mnoho dalšího. A také na to, jak poznat řidiče BMW nebo dalších značek aut 😉 Víte jak? Poslouchejte…