Luboš Malý | Proč brát virtuální realitu vážně

Episode 49,   Jul 19, 2022, 01:45 AM

„Pokud nevíte, zda je VR pro vás, udělejte si čas, zkoušejte, co VR může přinést přímo vám a buďte informovaní. Objevte v sobě objevitele. Vyzkoušejte si pár virtuálních světů, prozkoumejte možnosti a teprve pak se rozhodněte, jak s VR v rámci firmy naložit.“

Je těžké krátce představit Luboše Malého. Sám říká, že obrací systémy v ekosystémy, organizace v organismy, zaměstnance na podnikatele a hierarchie v komunity.

Je jedním ze spoluzakladatelů RedButton EDU, platformy, kde se sdílí vzdělávací obsah s komunitou. Je součástí týmu DNAI, know-how a show-how agentury na umělou inteligenci.

A v neposlední řadě nechává lidi zažít virtuální realitu v projektu XR Leaders. Otevírá podnikatelům dveře do virtuální reality a nechává jim ochutnat vše, co VR nabízí. Ukazuje, jak se dá z jakéhokoliv místa na světě setkat v jednom virtuálním prostoru.

Změny se totiž dějí čím dál tím rychleji, a proto je dobré se na ně připravit. Není totiž daleko doba, kdy vyměníme mobily za brýle, kterými vejdeme do VR. A bude to možná už za pár let.

A také nesmím zapomenout, že je Luboš propagátorem udržitelnosti.

Všichni víte, že jsem fanouškem technologií, a tak mě tento díl v VR brýlích obzvlášť bavil. Kromě blízké budoucnosti jsme s Lubošem probrali ...

🔸 Proč by malá a střední firma měla virtuální realitu brát vážně?
🔸 Jaké jsou typické aplikace VR v současnosti?
🔸 Jak je to s návratností VR řešení?
🔸 Jak bude vypadat kancelář za 5 let?
🔸 Jsou VR brýle nový mobil?

Jako vždy, i tady máme bonus. Mrkněte na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i další epizody, rovněž včetně bonusů.