Jan Kyselý | Jak na maximum vytěžit LinkedIn

Episode 53,   Aug 16, 2022, 01:45 AM

„Nebojte se LinkedIn a social sellingu. Není to raketová věda. Pokud lidem chcete doopravdy pomoct a předáváte jim v příspěvcích kus svého know-how, dopadne to dobře. Definujte si ale správně svoji cílovou skupinu a nesnažte se zasáhnout všechny. Najděte si 2-3 témata, kterým se budete věnovat, aby si vás lidi rychle dokázali zařadit. A to vše dělejte konzistentně a dlouhodobě. Pak vás úspěch nemůže minout.“

LinkedIn u nás už naštěstí není jen HR nástěnkou, ale plnohodnotnou sociální sítí, kterou můžeme využít k obchodování. Jak změnit svou vizitku na LinkedIn v prodejní kanál, jsem se ptal jednoho z nejpovolanějších, Honzy Kyselého z Future Sales.

Honza je spoluzakladatel Future Sales, ale hlavně B2B marketingový expert, konzultant a školitel se zaměřením na digitální technologie a sociální média. Future Sales založil spolu s Jirkou Jamborem, a tak nějak přirozeně si ve firmě rozdělili své role. Netradičně nemají CEO.

Oba učí firmy z B2B, jak najít obchodní příležitosti přes LinkedIn. Ale nejen to. Zaměřují se na digitální komunikaci, práci s daty, e-mailing. Všechno jsou to skvělé nástroje ke zrychlení byznysu, ale jak říká Honza, vždycky je na konci člověk a normální lidská komunikace, kterou žádný digitál zatím nenahradí.

Pojďte vytěžit z LinkedInu, co se dá. Poslechněte si Zážeh, kde jsem se ptal i na časté mýty spojené se sociálními sítěmi. Zážeh pro všechny uživatele LinkedInu, kteří ho chtějí proměnit v obchodní kanál …

🔸 Jak správně oslovovat na LinkedIn?
🔸 Jak správně synchronizovat akvizici kontaktů a publikační činnost?
🔸 Automatizovat nebo neautomatizovat?
🔸 Jak často přispívat na LinkedIn?
🔸 Co je Social Selling Index a jak ho využít?

Jako vždy, i tady máme bonus. Stáhněte si praktický checklist „Jak začít s budováním osobní značky na LinkedIn“. 

Mrkněte na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i další epizody, rovněž včetně bonusů.