Michal Kosař | Jak se stát skvělým zaměstnavatelem

Episode 108,   Sep 12, 2023, 01:00 AM

Sehnat fotbálek. Zařídit fitko. Nebo alespoň sport kartu. Zařídit čil-zónu. Jenom aby nám nedej bože neodešli. Kdo, naši talenti, naše zlato.

Jo, tahle epizoda leckomu v HR zvedne mandle. Protože tohle už dávno neplatí. Benefity už není to, co spoustu lidí táhne právě k vám do práce. Jejich návyky jsou úplně jiné. Možná právě to, že jim nerozumíte, je příčinou faktu, že nedokážete do své firmy přitáhnout ty správné pracovníky. Aby se tak stalo, je potřeba relativně málo. Ale je třeba na tom málu konzistentně pracovat. 

Jenže jak na to? To jsem probíral s Michalem Kosařem, Head of Employer Branding v České spořitelně. Proč on? Protože má neortodoxní názory a protože mu to ve spořce vychází. Tak abychom se i my mohli inspirovat. Snažím se z něj vytáhnout odpovědi na tyto otázky …

🔸 Proč je pracovní místo produkt firmy?
🔸 Jak se chovají kandidáti na pracovních portálech?
🔸 Jak vybudovat značku skvělého zaměstnavatele ve svém výklenku? 
🔸 Proč by měl být HR manager dobrým obchodníkem?
🔸 Co nebo kdo je produktem HR?

Pokud vás Michal zaujme a vy budete chtít začít na své značce zaměstnavatele pracovat, hodí se vám dva bonusy, které Michal zpracoval. Hromadně jsem je nazval „Jak začít se značkou a správně napsat inzerát“. Najdete je na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny další epizody.