Adam Bárta | Jak na digitalizaci malých firem

Episode 119,   Nov 28, 2023, 02:00 AM

"Nebojte se digitalizace. Není to raketová věda. Vezměte si k ruce průvodce, který vám ukáže směr. Díky němu posunete v krátkém čase procesy úplně jinam. A nestojí to majlant."

Neustálé přepisování informací z papírů do PC. Případně jednoho programu do druhého. Jeden by chtěl říct, že tohle je už minulost. Jenže není. Je tu stále ještě hromada firem, které se do automatizace a digitalizace neženou. Mají pro to spoustu důvodů. Nedůvěru vlastních zaměstnanců k novotám. Jiný obchodní model, kde lidi u PC prakticky nejsou. A nebo – ano, i to je stále realita – mají tlačítkové telefony a na moderní techniku ani nepomýšlí.

A pak jsou tady digitalizační dravci, kteří přemýšlí, co všechno by si zjednodušili. Jaký proces by chtěli do digitálu převést. Ba dokonce, jak propojit několik specializovaných programů v jednu linku, která je provede kompletním „výrobním“ i výrobním procesem.

Pro obě skupiny pak je tu Adam Bárta. Konzultant digitalizace pro malé a střední firmy. Člověk nasazováním nástrojů protřený, low-code a no-code platforem znalý. Jako málokdo. Tak jsem ho posadil před kamery a mikrofon a začal se ptát. 
 
🔸 V čem je digitalizace malých firem specifická? 
🔸 Kdy vzít profesionální software a kdy low-code? 
🔸 Jak dobře majitelé chápou svůj hlavní proces? 
🔸 Automatizovat procesy tak jak jsou, nebo jak mají být? 
🔸 Jak si vybrat low-code / no-code platformu? 
 
Adam si pro vás připravil i dárek. Šablony aplikací pro vaši firmu. Stáhnout si návod, jak se k nim dostat, můžete u epizody na www.martinhurych.com/zazeh. Tamtéž najdete i všechny natočené díly.