Jakub Kantor | Jak využít sílu brandu ke zvýšení prodeje

Episode 118,   Nov 21, 2023, 02:00 AM

"Brand není jenom logo. Pracujte na své značce neustále, ne jen párkrát za rok. Pak to není branding, ale marketingové okénko."

Víte, co o vás nebo o firmě povídají, když u toho nejste? Ne? No to byste měli. Protože pokud potřebujete vědět, co je váš brand, tak je to přesně tohle. A jen pokud to budete vědět, dá se s brandem něco dělat.

Přesně. Brand není jenom logo, barvy, typ písma. Brand je mnohem víc. Brand se nedá změnit během pár schůzek s grafikem. Jako odměnu vám ale může klidně nabídnout to, že vám lidi odpustí nějaký váš občasný byznysový přešlap, nebo za vaše služby začnou platit víc.

To už motivuje, abyste se o brandu dozvěděli víc, že? Právě proto jsem si do tohoto dílu Zážehu pozval znalce. Jakub Kantor a jeho Kantor Studio se tvorbou značek zabývá už dost dlouho na to, aby dokázal odpovědět moje všetečné otázky …

🔸 Co všechno je a není brand?
🔸 Má se vize podřizovat brandu?
🔸 Kde končí branding a začíná marketing?
🔸 Kdy je čas na rebranding či redesign?
🔸 Jak měřit přínos brandu?

Pro nás začínající amatéry a entuziasty Jakub připravil i „Brand checklist“. Stáhnout si ho můžete u epizody na www.martinhurych.com/zazeh, stejně jako všechny další díly.